• همه روزه 8:00 صبح الی 21:00 شب

رابطه بیماری قلبی با کاشت مو | بررسی انواع بیماری ها و کاشت مو

بیماری هایی وجود دارند ممکن است از کاشت مو جلوگیری کرده یا مانع آن شوند. اکنون مشخص شده است که کاشت مو یکی از موثرترین و بی خطرترین درمان های طاسی است. کاشت ابرو و مو به طور گسترده ای گسترش یافته و به یکی از رایج ترین روش های زیبایی تبدیل شده است. اما آیا همه می توانند بدون استثنا کاشت مو انجام دهند یا بیماری هایی وجود دارد که از این روش جلوگیری می کند؟ رابطه بیماری قلبی با کاشت مو  نیز وجود دارد.

رابطه انواع مشکلات و بیماری قلبی با کاشت مو

در حقیقت با استفاده از فناوری مدرن، کاشت مو در دسترس تعداد زیادی از مردم قرار گرفته است. با این حال برخی از بیماریها وجود دارد که دارندگان آنها ممکن است نتوانند به طور کلی یا به طور محدود پس از مشورت با پزشک پیوند مو انجام دهند.

افراد مبتلا به این بیماریهای ذکر شده در زیر نمی توانند مستقیماً کاشت مو طبیعی انجام دهند:

بیماریهای قلبی و فشار خون

بیماری های قلبی عروقی یک بیماری مزمن است که فرد را در طول زندگی همراه می کند. ما ابتدا در مورد مواردی که می توان با داروها کنترل کرد صحبت می کنیم، یعنی در صورت رعایت درمان صحیح، مانند بیماری فشار خون، تهدیدی برای زندگی انسان ها نیستند.

اگر وضعیت بیمار در پاسخ به تنظیم کننده فشار خون یا داروهای ضد فشار خون باشد، پس از مشورت با متخصص می توان کاشت مو را انجام داد، اما قبل از عمل باید اقدامات احتیاطی توسط پزشک انجام شود، بنابراین برای مقابله با هرگونه شرایط اضطراری آماده باشید.

دیابت

دو نوع دیابت وجود دارد:

نوع 1: یک محصول ژنتیکی به نام دیابت وابسته به انسولین است. این مدل با تزریق انسولین یا قرص درمان می شود.

نوع 2: اغلب به دلیل سبک زندگی ناسالم و دلایل دیگر، با یک شیوه زندگی سالم درمان می شود. ممکن است به بیمار دارویی برای تنظیم قند خون داده شود.

اگر بیماری غیرقابل درمان باشد و به راحتی به درمان پاسخ ندهد و اگر بیمار به دلیل رسیدن دیابت به حالت پیشرفته دچار مشکلات قابل توجهی در بهبود زخم ها و لخته شدن خون شود، انجام کاشت مو برای این بیمار غیرممکن است.

اگر بیماری به درمان پاسخ دهد و بیمار در وضعیت سالم و متعادل باشد، می توان پس از تجزیه و تحلیل لازم، پیوند مو را انجام داد و قبل از عمل اقدامات احتیاطی را انجام داد تا از عوارض غیر منتظره جلوگیری شود.

هپاتیت

هپاتیت انواع مختلفی دارد (A-B-C-D-E) پیوند مو برای بیماران هپاتیت C به طور دائم ممنوع است. در سایر موارد هپاتیت، بیمار می تواند پس از بهبود بیماری و پس از انجام آزمایشات لازم برای اطمینان از عاری بودن خون از عامل بیماری زا ، پیوند مو انجام دهد.

ایدز

پیوند مو به بیماران مبتلا به ایدز به دلیل خطر عفونت وسیع قابل انتقال توسط بیمار و به دلیل ضعف ایمنی بدن بیمار کاملاً ممنوع است. زیرا ممکن است جراحی عوارض بسیار جدی برای وی ایجاد کند.

اختلالات تیروئید

انواع مختلف اختلالات تیروئید باعث ریزش مو و کمبود تراکم مو می شود. ریزش مو ناشی از اختلالات تیروئید با پخش شدن در بدن و نه فقط در سر مشخص می شود. پیوند مو را می توان برای افراد مبتلا به اختلالات تیروئید پس از مشورت با پزشک غدد و پزشکی که کاشت مو را انجام می دهد، انجام داد. در این صورت از پایداری هورمون ها در بدن بیمار اطمینان حاصل می شود. تا دوباره به این اختلال باز نگردد. در نهایت دوباره باعث ریزش مو شود.

رابطه بیماری قلبی با کاشت مو

کاشت مو برای بیماران قلبی تا حدودی امکان پذیر می باشد. اما به شرطی که داروهای آن ها تداخلی با شرایط کاشت مو نداشته باشند. پس بهتر است که قبل از انجام عمل کاشت مو آزمایش های لازم را انجام دهید. چندین پزشک متخصص در این زمینه صحبت کنید. سپس برای جدیدترین روش کاشت مو خود اقدام نمایید.

کاشت مو، بیماری ها و  دنیز کاشت

دنیز کاشت یکی از بهترین های کلنیک کاشت مو تهران می باشد. با در اختیار داشتن کادر مجرب و حرفه ای و بهره بردن از جدیدترین روش کاشت مو در دنیا، آماده خدمت رسانی به کسانی هستند که می خواهند یک کاشت مو ایمن و با کیفیت را داشته باشند. شما می توانید با متخصصان ما در ارتباط باشید.


0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین اخبار و مقالات

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟ امروزه با پیشرفت های علمی روش های مختلفی برای کاشت و پیوند مو وجود دارد که هر کدام ویژگی خاص و نوع عمل خاص خود را دارند. در نوشته پیش رو از دنیز کاشت، بهترین کلینیک کاشت ا... (ادامه)

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ :یکی از مشکلاتی که برای خیلی از افراد تبدیل معضل گردیده ریزش مو می باشد. در گذشته راهی بجز دارو درمانی نبود. اما به مرور و با پیشرفت علم کلاه گیس ها آمدند ... (ادامه)

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟ قرص فیناستراید، دارویی برای کوچک نمودن پروستات در مردان است که کاربرد  های دیگری هم دارد. از این دارو در زمینه رشد مو هم استفاده می شود.ریزش مو می تواند  منجر به طاسی شود و مرد... (ادامه)


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x