کاشت مو یک روش پزشکی ساده است. زیرا هیچ خطری یا عارضه ای را برای بیمار ایجاد نمی کند. اما در عین حال به کارآیی و تجربه پزشک نیاز دارد. کاری که پزشک هنگام انجام کاشت مو انجام می دهد، انتقال فولیکول های مو از ناحیه اهدا کننده و کاشت در مناطقی است که از طاسی سر کاشته اند. این باعث می شود موها کمی تغییر کنند. در عین حال منجر به واکنش های ایمنی شود که گاهی باعث تاول، قرمزی و برخی عوارض جانبی دیگر می شود. اما از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است. جوش های بعد از کاشت مو مهمترین عوارض جانبی هستند که به طور موقت پس از کاشت مو طبیعی ایجاد می شوند. بسته به ماهیت بدن بیمار، از نظر شکل، نوع و نحوه درمان متفاوت است.
پس از کاشت مو، سلول های سطحی پوست سر در مرحله بازسازی قرار می گیرند تا با فولیکول های مو کاشته شده جدید سازگار شوند. مقاومت سیستم ایمنی بدن در برابر اجسام جدید غیر معمول (فولیکول های مو) این روند بازسازی را تحریک می کند. از این رو فولیکول های مو که در این مرحله موقت هستند غیر فعال می شوند. تا زمانی که به طور موثر به سلول های پوست سر متصل شوند.
با این حال در بسیاری از موارد، بازسازی سلولی بیش از حد و مازاد رخ می دهد. در برخی موارد منجر به تشکیل و گسترش جوش می شود.
علل شایع این جوش های بعد از کاشت مو را می توان در 5 دلیل خلاصه کرد:
انتظار می رود که جوش های بعد از کاشت مو در هفته های اول پس از عمل در سر بیمار ظاهر شوند. البته ممکن است تا 3 ماه پس از عمل ادامه پیدا کنند. ممکن است در برخی موارد اصلاً ظاهر نشوند. با این حال، این جوش ها نگران کننده نیستند. ما نحوه درمان آن ها را توضیح خواهیم داد.
فولیکولیت التهاب ناحیه اطراف فولیکول مو است، از این رو نام آن نیز گرفته شده است. این التهاب شبیه یک جوش است. اما همانطور که قبلاً ذکر شد، بسیار رایج است که بعد از عمل کاشت مو به دلیل استرس وارد شده به ناحیه پوست سر که محل برش ایجاد شده ظاهر شود. فولیکولیت تنها پس از کاشت مو ظاهر نمی شود. زیرا یک التهاب شایع پوست سر به دلیل غده چربی است.
به این معنی که افرادی که نیازی به کاشت مو ندارند یا تحت عمل جراحی قرار گرفته اند نیز می توانند از آن استفاده کنند. اگر می خواهید درباره روش کاشت مو در بیشتر بدانبد از شما دعوت می کنیم به دیگر صفحات دنیز کاشت مراجعه کنید.
جوش های قرمز: ظاهر جوش های قرمز شایع ترین انواع جوش هایی هستند که بعد از کاشت مو ظاهر می شوند، معمولاً در نتیجه عفونت یا التهاب پوست سر.
جوش های سر سفید: پر از ترشحات چربی هستند و در سه ماه اول پس از کاشت مو معمول به نظر می رسند. آنها برآمدگی متوسطی با تاج سفید دارند.
جوش های سرسیاه: جوش های سرسیاه نادر هستند اما شواهدی از رشد مو هستند، بدین معنا که موها سعی در بلند شدن دارند اما موفق نمی شوند زیرا منافذ سر موقتاً مسدود شده اند.
روش های درمان جوش های بعد از کاشت مو
ابتدا باید توجه داشت که بیمار باید وضعیت خود را در سه ماه اول پس از عمل به طور دقیق پیگیری کند و هر اتفاق جدید یا عجیبی را که برایش رخ می دهد به پزشک اطلاع دهد.
ظاهر جوش ها بعد از کاشت مو برای بیمار مشکل بزرگی نیست. زیرا به راحتی و بدون عوارض قابل درمان است. فقط به توصیه پزشک عمل کنید.
دنیز کاشت یکی از بهترین های انواع کلنیک کاشت مو تهران می باشد. این مرکز با در اختیار داشتن کادر مجرب و حرفه ای و بهره بردن از جدیدترین روش کاشت مو در دنیا، آماده خدمت رسانی به کسانی هستند که می خواهند یک کاشت مو ایمن و با کیفیت را داشته باشند.
کاشت بدون جراحی مناسب چه کسانی است؟ داشتن موی زیبا و پر پشت خواسته ای تمام زنان و مردان است اما بیشتر مردم جهان بعد از سن ۱۸ سالگی دچار ریزش مو و طاسی سر می شوند. و از راه های زیادی برای کم پشتی مو... (ادامه)
مزایا و برتری های روش FUT (بدون جراحی): یکی از مشکلاتی که همیشه همراه انسانها چه مرد و چه زن بوده است ریزش مو و در نتیجه طاسی سر می باشد. این معضلی است که در قدیم چاره ای برای آن وجود نداشته. اما در طول دوران... (ادامه)
علت رخ دادن عوارض کاشت مو چیست؟ یکی از آخرین متدهای درمان برای افرادی که دچار ریزش مو و در نتیجه طاسی سرشده اند کاشت مو طبیعی می باشد. در این روش از کلاه گیس و موی مصنوعی خبری نیست. طی یک عمل پیوند بخشی از مو... (ادامه)