• همه روزه 8:00 صبح الی 21:00 شب

تاثیر رادیو فرکوئنسی بر ریزش مو در مردان و زنان تمامی سنین

تاثیر رادیو فرکوئنسی بر ریزش مو در این مقاله از وب سایت دنیز کاشت، کلینیک کاشت مو تهران بررسی شده است.  قرار گرفتن در معرض تشعشعات از دیرباز یک نگرانی برای عموم، سیاست گذاران و محققان سلامت بوده است. با شروع رادار در طول جنگ جهانی دوم، قرار گرفتن انسان در معرض فناوری‌های تابش فرکانس رادیویی  RFR) ) در طول زمان به طور قابل‌توجهی افزایش یافته است. در سال 2011، آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان مقاله ای را بررسی کرد و RFR را به عنوان عامل سرطان‌زای انسانی «احتمال» گروه B2  طبقه‌بندی کرد.

آشنایی با تاثیر رادیو فرکوئنسی بر ریزش مو

طیف وسیعی از اثرات نامطلوب بر سلامت انسان مرتبط با RFR از زمان بررسی IARC گزارش شده است. علاوه بر این، سه مطالعه سرطان‌زایی در مقیاس بزرگ در جوندگانی که در معرض سطوح RFR قرار گرفته‌اند که تقلید از مواجهه انسان در طول عمر است. همچنین نگرانی ویژه اثرات قرار گرفتن در معرض رادیو فرکوئنسی بر رشد مغز در کودکان است. اما سوالی که پیش می آید این است که آیا رادیو فرکوئنسی بر ریزش مو تاثیر گذار است یا خیر؟

رشد طبیعی مو

هر روز موهای سر تقریباً 0.35 میلی متر (6 اینچ در سال) رشد می کنند، در حالی که پوست سر تقریباً 100 مو در روز می ریزد و بیشتر با شامپو کردن. معمولا غیر قابل توجه است در هر زمان، تقریباً 85 تا 90 درصد فولیکول های پوست سر در مرحله آناژن رشد مو قرار دارند. فولیکول ها به طور متوسط ​​سه سال در این فاز باقی می مانند (محدوده دو تا شش سال).

مرحله انتقالی یا کاتاژن رگرسیون فولیکولی به دنبال دارد. معمولاً 2 تا 3 درصد از فولیکول های مو را تحت تأثیر قرار می دهد. در نهایت مرحله تلوژن رخ می دهد. طی آن 10 تا 15 درصد از فولیکول های مو حدود سه ماه یک دوره استراحت می کنند. در پایان این مرحله، موهای غیرفعال یا مرده از پوست خارج می‌شوند و یک ندول جامد، سفت و سفید در ساقه نزدیک آن باقی می‌مانند. سپس این چرخه تکرار می‌شود. شاید تاثیر رادیو فرکوئنسی بر ریزش مو بر رشد هم اثر منفی داشته باشد.

انواع ریزش مو

ریزش مو (آلوپسی) مردان و زنان در تمام سنین را تحت تأثیر قرار می دهد. اغلب به طور قابل توجهی بر رفاه اجتماعی و روانی تأثیر می گذارد. اگرچه آلوپسی دلایل مختلفی دارد. تاریخچه دقیق، توجه دقیق به ظاهر ریزش مو و چند مطالعه ساده می تواند به سرعت تشخیص های بالقوه را محدود کند. آلوپسی آندروژنتیک، یکی از رایج ترین اشکال ریزش مو، معمولاً دارای الگوی خاصی از ریزش گیجگاهی- پیشانی در مردان و نازک شدن مرکزی در زنان است.

تاثیر رادیو فرکوئنسی بر ریزش مو گاهی شدت می گیرد. سازمان غذا و داروی ایالات متحده ماینوکسیدیل موضعی را برای درمان مردان و زنان با افزودن فیناستراید برای مردان تأیید کرده است. تلوژن افلوویوم اغلب به دنبال استرس های عاطفی یا فیزیکی مشخص می شود. آلوپسی آره آتا، تریکوتیلومانیا، آلوپسی کششی و کچلی سر دارای ویژگی های منحصر به فردی در معاینه هستند. به تشخیص کمک می کند. درمان این اختلالات و تلوژن افلوویوم بر رفع علت زمینه ای متمرکز است.

ارزیابی و درمان ریزش مو (آلوپسی) بخش مهمی از مراقبت های اولیه است. اما بسیاری از پزشکان آن را پیچیده و گیج کننده می دانند. ریزش مو بر مردان و زنان در هر سنی تأثیر می گذارد. اغلب پیامدهای اجتماعی و روانی قابل توجهی دارد.

بررسی تاثیر رادیو فرکوئنسی بر ریزش مو

در متد های جدید از رادیو فرکوئنسی برای بهبود رشد و تقویت مو استفاده می شود. اما هیچ گونه تضمینی وجود ندارد که این روش برای جلوگیری قطعی از طاسی یا ریزش مو کمک کننده باشد. در واقع استفاده از رادیو فرکوئنسی برای تحریک تاثیر گذار بر جریان و گردش خون در زیر پوست سر می باشد. به طوری که استفاده منظم و تحت نظر یک پزشک متخصص و حرفه ای موجب می شود که رادیو فرکوئنسی در دراز مدت بر ریزش مو تاثیر مثبت بگذارد. مانع از ریزش بیشتر موهای سر شود.

اما استفاده از این روش به تنهایی موجب پر پشت شدن و تقویت موهای سر نمی شود. باید با دیگر روش های درمانی به صورت ترکیبی مورد استفاده قرار بگیرد. بنابراین بهتر است برای استفاده از رادیو فرکوئنسی به یک کلینیک و پزشک حرفه ای در این زمینه مراجعه کنید.

کلینیک معتبر کاشت مو

این روزها در همه جای کشور تبلیغات گسترده در مورد کاشت مو می بینید. اما تا چه حد آن ها می توانند مورد اطمینان باشند. انتخاب کلینیک معتبر یکی از گام های مهم برای داشتن یک کاشت مو موفق است. کلینیک کاشت مو تهران دنیز کاشت یکی از کلینیک های معتبر با داشتن متخصصین و پزشکان حرفه ای در زمینه کاشت مو طبیعی است. بهترین خدمات را به شما ارائه می دهند.

 

 


0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین اخبار و مقالات

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟ امروزه با پیشرفت های علمی روش های مختلفی برای کاشت و پیوند مو وجود دارد که هر کدام ویژگی خاص و نوع عمل خاص خود را دارند. در نوشته پیش رو از دنیز کاشت، بهترین کلینیک کاشت ا... (ادامه)

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ :یکی از مشکلاتی که برای خیلی از افراد تبدیل معضل گردیده ریزش مو می باشد. در گذشته راهی بجز دارو درمانی نبود. اما به مرور و با پیشرفت علم کلاه گیس ها آمدند ... (ادامه)

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟ قرص فیناستراید، دارویی برای کوچک نمودن پروستات در مردان است که کاربرد  های دیگری هم دارد. از این دارو در زمینه رشد مو هم استفاده می شود.ریزش مو می تواند  منجر به طاسی شود و مرد... (ادامه)


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x