• همه روزه 8:00 صبح الی 21:00 شب

تاثیر هورمون ها بر ریزش مو – چرخه رشد و اثر آن بر ریزش مو

نازک شدن مو ریزش آن اعتماد به نفس را تا حدودی پایین می آورد و این امر امکام دارد بر زندگی شما تاثیر منفی بگذارد. ریزش مو دلایل مختلفی دارد. تاثیر هورمون ها بر ریزش مو موضوعی است که در این مقاله دنیز کاشت، کلینیک کاشت مو تهران مورد بررسی قرار می دهیم. در مورد چگونگی تاثیر هورمون ها بر ریزش مو باید نکاتی بیاموزید.

چگونگی رشد مو

در این بخش توضیحاتی درباره چگونگی رشد مو ارائه می دهیم. در پایین فولیکول های مو، سلول های پروتئینی وجود دارند. اسن سلول ها در واقع ریشه موها را می سازند و مو از ریشه ها رشد می کند. ریشه برای این که رشد موهای شما تامین شود نیاز به تغذیه دارد. تغذیه ریشه ها توسط رگ های خونی در پوست سر صورت می گیرد.

چرخه رشد و ریزش مو

این چرخه سه مرحله دارد:

١. مرحله آناژن:  در این مرحله مو بصورت فعال و طی دو تا شش سال رشد می کند.

٢. مرحله کاتاژن: مرحله انتقالی که دو تا سه هفته طول می کشد و ریشه از پوس سر شروع به جمع شدن می کند.

٣. مرحله تلوژن: این مرحله استراحت است که حدود ١٠٠ روز طول می کشد و هر روز ٢۵ تا ١٠٠ تار مو می ریزد.

تاثیر هورمون ها بر ریزش مو

هورمون های آندروژن یا همان هورمون های مردانه، مانند DHEA و تستوسترون، بیشترین نقش در رشد مو دارند. سطح بالای این هورمون ها باعث رشد موهای زائد و کمبود این هورمون باعت نازک شدن و ریزش مو می شود.

تاثیر هورمون ها بر ریزش مو از مهمترین عوامل است. تیروئید نیز هورمون هایی تولید می کند که در رشد و ریزش مو نقش مهمی دارند. در صورت کم کاری تیروئید، متابولیسم کند می شود. همچنین خانم های یائسه و زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک یا بانوان باردار شاهد تغییراتی در رشد موهای خود می شوند. دلیل این امر، تغییرات یا عدم تعادل در سطح استروژن و پروژسترون است. در دوران پیش از یائسگی و زمان یائسگی استروزن به شدت کاهش می یابد. استرس تاثیر زیادی بر این امر دارد و باعث نازک شدن و ریزش مو می شود. تا این جا تا حدودی تاثیر هورمون ها بر ریزش مو را متوجه شدید.

علل ریزش مو در خانم ها

ریزش مو با الگوی مردانه در خانم ها به دلیل هورمون هیدروتستوسترون است. این هورمون دشمن فولیکول های موی شما است. ریشه بسیاری از انواع ریزش مو این هورمون است. فولیکول های مو را کوچک می کند و زنده ماندن موهای سالم را غیر ممکن می سازد. فرآیند هورمونی تبدیل تستوسترون به DHT، که به فولیکول های مو آسیب می زند، هم در مردان و هم در بانوان اتفاق می افتد. افزایش سطح تستوسترون، باعث می شود DHT مشکل بیشتری ایجاد کند.

در کل هورمون ها زمانی بهترین عملکرد را دارند که در یک تعادل مناسب باشند، اگر بین آن ها عدم تعادل به وجود بیاید، مشکلاتی به وجود می آورد که ریزش مو نیز از آن دسته مشکلات است.

عدم تعادل در هورمون های تیروئید یا بارداری، بیماری و برخی از داروها می توانند عامل ریزش مو باشند. در واقع بر مراحل رشد و ریزش مو تاثیر می گذارند. پس همان گونه که متوجه شدید تاثیر هورمون ها بر ریزش مو در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد تا شما بتوانید با استفاده از این اطلاعات، ریزش مو را درمان کنید و به زیبایی ظاهری خود جلوه بدهید.

تاثیر هورمون ها بر ریزش مو

یائسگی و تاثیرات آن

در بانوان با نزدیک شدن به یائسگی، سطح هورمون کاهش می یابد. با شروع یائسگی این چرخه بین موها و هورمون ها باعث افزایش ریزش مو می شود. در این دوران به طور قابل توجهی موها نازک می شوند. این اتفاق در جلو، پهلوها یا بالای سر رخ می دهد. حتی هنگام برس کشیدن و دوش گرفتن امکان دارد مو به صورت دسته ای بریزد.

استرس در این دوران روند ریزش مو را تندتر می کند. بانوان در این مرحله از زندگی خود باید استرس را از خود دور کنند، تحرک داشته باشند و با ورزش سبک زندگی خود را تغییر دهند. رژیم غذایی سالم، متعادل و کم چرب داشته باشند. میوه و سبزیجات بسیار مهم هستند. ماهی ها نیز حتما باید در رژیم حضور داشته باشند. نوشیدن زیاد آب در این دوره بسیار حیاتی است.

سخن پایانی با دنیز کاشت

تاثیر هورمون ها بر ریزش مو را به صورت کامل و جامع در این مقاله مرتبط با کاشت مو توضیح دادیم. به زیبایی خود اهمیت دهید و با رعایت نکات مهم از ریزش مو جلوگیری کنید. جهت کسب اطلاعات دقیق در ارتباط با مزوتراپی مو تهران و بهترین روش کاشت مو طبیعی با متخصصان ما در ارتباط باشید.


0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین اخبار و مقالات

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟ امروزه با پیشرفت های علمی روش های مختلفی برای کاشت و پیوند مو وجود دارد که هر کدام ویژگی خاص و نوع عمل خاص خود را دارند. در نوشته پیش رو از دنیز کاشت، بهترین کلینیک کاشت ا... (ادامه)

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ :یکی از مشکلاتی که برای خیلی از افراد تبدیل معضل گردیده ریزش مو می باشد. در گذشته راهی بجز دارو درمانی نبود. اما به مرور و با پیشرفت علم کلاه گیس ها آمدند ... (ادامه)

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟ قرص فیناستراید، دارویی برای کوچک نمودن پروستات در مردان است که کاربرد  های دیگری هم دارد. از این دارو در زمینه رشد مو هم استفاده می شود.ریزش مو می تواند  منجر به طاسی شود و مرد... (ادامه)


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x