• همه روزه 8:00 صبح الی 21:00 شب

کاشت مو برای افراد دیابتی – دستورالعمل های مراقبتی پس از کاشت

برخی از افرادی که از بیماری‌های خاصی رنج می‌برند، از کاشت مو جلوگیری می‌کنند، مانند بیماری‌های کبد، بیماری قلبی و فشار خون. این بیماری‌ها برای فردی که در حال انجام فرآیند کاشت مو است، خطرات زیادی دارد. کاشت مو برای افراد دیابتی هم ‌می‌تواند با چالش‌هایی همراه باشد که در این مقاله دنیز کاشت، کلینیک کاشت مو تهران بررسی شده است.

کاشت مو یک روش غیرجراحی است که در آن فولیکول‌های مو از ناحیه‌ای در پشت سر به نام ناحیه اهداکننده به ناحیه‌ای که دچار ریزش مو یا طاسی است، به نام فضای پذیرش منتقل می‌شود.

کاشت مو برای بیماران دیابتی

دیابت یک بیماری مزمن است که برای فرد باقی ‌می‌ماند. از هر شش نفر یک نفر را مبتلا ‌می‌کند. به عنوان غلظت بالای دیابت در خون در نظر گرفته ‌می‌شود. پانکراس ن‌می‌تواند انسولین کافی برای تنظیم میزان دیابت در خون تولید کند.

دیابت به دلایل زیادی از جمله عوامل ژنتیکی یا عوامل روانی مانند اضطراب، ترس و … غمگینی، عدم تعادل هورمونی در بدن، یا افزایش ترشح هورمون رشد، یا عدم ترشح انسولین که منجر به دیابت ‌می‌شود.

انواع دیابت

امکان کاشت مو برای افراد دیابتی بسته به نوع و سطح دیابت برای هر فرد، در درجه اول به درجه و میزان دیابت در خون بستگی دارد. به سه نوع دیابت تقسیم ‌می‌شود:

دسته 1: شدیدترین نوع دیابت که در آن میزان دیابت بالاتر از 200 میلی گرم در دسی لیتر است، این دسته IDDM  نامیده ‌می‌شود که مخفف عبارت دیابت وابسته به انسولین است که به تزریق روزانه انسولین ‌می‌پردازد.

دسته 2: اکثر افراد مبتلا به دیابت نوع 2، که در آنها میزان دیابت کمتر از 200 میلی گرم در دسی لیتر و بین 160 تا 200 میلی گرم است، NIDDM  نامیده ‌می‌شود.

دسته 3: سطح دیابت در این دسته نسبتاً در محدوده طبیعی است، گاهی دیابت ژنتیکی است که در آن بیمار از دوران کودکی به آن مبتلا است، نیازی به انسولین ندارد.

مراحل کاشت مو برای بیماران دیابتی

مرکز پزشکی آزمایشات و معاینات لازم را برای بیمار انجام ‌می‌دهد. آزمایش خون به عنوان مهمترین آنها تعیین میزان دیابت در خون و اطمینان از مناسب بودن بیمار برای کاشت مو ‌می‌باشد.

بلافاصله قبل از عمل دوز لازم انسولین را مصرف کنید تا میزان قند کاهش یابد تا در حین جراحی به میزان استاندارد برسد.

بسته به مدت عمل، پزشک ممکن است روش‌های مختلفی را برای مدیریت سطح قند خون پیشنهاد کند. مواردی وجود دارد که پزشک متخصص دیابت از همان مرکز پزشکی موظف است پس از همکاری و توافق بر روی اقدامات لازم با پزشک، میزان قند را طی فرآیند کاشت مو پیگیری کند. چه کسی مراقبت‌های پزشکی بیمار را از ابتدا دنبال ‌می‌کند؟

دستیار ابزارهای مورد نیاز برای بیماران دیابتی را که ممکن است در طول فرآیند مورد نیاز باشد، آماده ‌می‌کند، داروهای پزشکی برای وضعیت بیمار، محلول گلوکز و تزریق انسولین، تا در طول فرآیند کاشت مو، در صورت پایین بودن سطح قند یا بروز هرگونه عارضه، به بیمار ارائه شود.

کاشت مو برای موهای کم پشت

نحوه انجام عمل کاشت مو

کاشت مو برای افراد دیابتی به صورت زیر است:

موهای بیمار کاملاً تراشیده می‌شود، سپس پوست سر استریل می‌شود و ناحیه اهداکننده طراحی می‌شود که در آن فولیکول‌ها برداشته می‌شوند.

سپس بیمار به صورت موضعی بیهوش ‌می‌شود.

پزشک با استفاده از دستگاه دقیقی به نام میکرو موتور، فولیکول‌ها را از ناحیه اهداکننده خارج ‌می‌کند.

پزشک در فواصل زمانی معین و دوره‌ای در حین عمل سطح دیابت را در خون اندازه‌گیری می‌کند. میزان قند خون را پیگیری میکند تا از بروز هرگونه عارضه جلوگیری شود.

سپس فولیکول‌ها به دستیار داده می‌شوند تا آنها را بررسی و طبقه‌بندی کنند. سپس در مایع Hypothemasol قرار دهند تا چرخه زندگی فولیکول‌های استخراج ‌شده در خارج از بدن تا زمانی که ممکن است طولانی شود، سپس کانال‌ها در گیرنده باز می‌شوند. ناحیه، با دقت بالا همراه با تعیین جهات و گوشه‌های مناسب، پس از جراحی، موها به طور طبیعی رشد ‌می‌کنند. سپس پزشک فولیکول‌های برداشت شده را به روش FUE در ناحیه گیرنده کاشت ‌می‌کند.

در مورد DHI، پزشک با استفاده از دستگاهی به شکل قلم به نام CHOI Implanter، کانال‌ها را باز کرده و فولیکول‌های استخراج شده را در همان جهت و زاویه موی اصلی تثبیت ‌می‌کند.

دستورالعمل های پس از کاشت

جدیدترین روش کاشت مو برای افراد دیابتی، دوره ای بین شش تا هشت ساعت است. دستورالعمل‌هایی وجود دارد که باید پس از انجام عمل انجام شود که توسط پزشک به بیمار دیکته ‌می‌شود، از جمله:

  • تا 48 ساعت اول پس از عمل از شستن موها خودداری کنید.
  • از دست زدن به ناحیه کاشته شده خودداری کنید، مگر با شستشو.
  • اطمینان حاصل کنید که سطح گلوکز خون به طور مداوم کنترل ‌می‌شود.
  • ناحیه تعبیه شده را از نور شدید خورشید به مدت سه روز محافظت کنید.
  • تا دو ماه پس از عمل از انجام هرگونه ورزش خسته کننده یا فعالیت‌های طاقت فرسا که ‌می‌تواند منجر به ناهنجاری‌های دیابت در خون شود، خودداری کنید.
  • حداقل به مدت دو هفته از استعمال دخانیات خودداری کنید.
  • خودداری از پیاده روی در مسافت‌های طولانی، حداقل به مدت یک هفته.
  • حتما غذای سالم و متعادل داشته باشید.

سخن آخر

در این مقاله دنیز کاشت، به بررسی کاشت مو برای افراد دیابتی پرداختیم. اگر تمایل به کاشت مو طبیعی یا کاشت ابرو دارید می توانید با متخصصان ما در ارتباط باشید.


0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین اخبار و مقالات

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟

کاشت ابرو روی تتو امکان دارد؟ امروزه با پیشرفت های علمی روش های مختلفی برای کاشت و پیوند مو وجود دارد که هر کدام ویژگی خاص و نوع عمل خاص خود را دارند. در نوشته پیش رو از دنیز کاشت، بهترین کلینیک کاشت ا... (ادامه)

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ

بررسی تفاوت کاشت ابرو با تاتو و میکروبلیدینگ :یکی از مشکلاتی که برای خیلی از افراد تبدیل معضل گردیده ریزش مو می باشد. در گذشته راهی بجز دارو درمانی نبود. اما به مرور و با پیشرفت علم کلاه گیس ها آمدند ... (ادامه)

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟

کاربرد قرص فیناستراید چیست؟ قرص فیناستراید، دارویی برای کوچک نمودن پروستات در مردان است که کاربرد  های دیگری هم دارد. از این دارو در زمینه رشد مو هم استفاده می شود.ریزش مو می تواند  منجر به طاسی شود و مرد... (ادامه)


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x