جدیدترین روش کاشت مو روشی است که بدون استفاده از برش های عمیق جهت استخراج فولیکول مو مورد بهره گیری قرار می گیرد. اولین باری که پیوند مو صورت گرفت تقریباً حدود ۷۰ سال پیش است. از آن زمان تاکنون این فرایند زیبایی با تحولات چشمگیری به همراه بوده است. در این مطلب تصمیم داریم جدیدترین و همچنین بهترین روش کاشت مو را مورد بررسی قرار دهیم. اگر شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید که می خواهید با به روزترین روش های کاشت مو آشنا شوید پیشنهاد می دهیم تا انتهای مطلب به همراهی خود با ما ادامه دهید.
در حال حاضر در تمامی روش هایی که برای کاشت مو مورد بهرهبرداری قرار می گیرند، فولیکول های مو از قسمتی که به عنوان بانک مو انتخاب میشود استخراج شده و در قسمتی که موهای سر ریخته است کاشت میشود. منتهی با پیشرفت علم و تکنولوژی روش هایی که برای استخراج فولیکول ها مورد استفاده قرار می گیرد متفاوت است.
در گذشته برای استخراج فولیکول مو در بانک مو برش گستردهای صورت میگرفت که متاسفانه جای بخیه های آن نیز پس از کاشت کاملاً مشخص باقی میماند. اما خوشبختانه در حال حاضر با وجود پیشرفت های چشمگیری که در این حوزه صورت گرفته است روش هایی جهت استخراج فولیکول مو وجود دارند که نیازی به برش خطی و بخیه ندارند. به مرور زمان روش های کاشت مو کارآمد تر شده و با ارائه یک سری ابزار ها و دستگاه های پیشرفته فرایند استخراج فولیکول بسیار حرفه ای و با عوارض کمتری صورت می گیرد.
بیشتر بخوانید: کاشت مو بدون تراشیدن سر
البته ناگفته نماند که در جدید ترین روش هایی که برای کاشت مو ارائه شده است پزشکان می توانند بدون نیاز به استخراج تعداد زیادی فولیکول مو فرایند پیوند و کاشت مو را انجام دهند. به نحوی که با استخراج یک فولیکول مو و کشت آن به تعداد زیادی فولیکول مو دست پیدا میکند. به این ترتیب بدون آنکه نیاز به بانک مو باشد می توانند با استفاده از یک فولیکول اقدام به کاشت مو برای افراد کنند. اما از آنجایی که این روش فعلاً نیاز به بررسی های بیشتری دارد اغلب پزشکان ترجیح می دهند فولیکول های مورد نیاز برای کاشت در ناحیه مورد نظر را از بانک مو استخراج کنند.
به طور کلی بهترین قسمتی که به عنوان بانک مو برای استخراج فولیکول انتخاب میشود موهای ناحیه پشت سر و همچنین کنار گوش می باشد. البته در برخی روش ها نیز ممکن است موها از زیر ریش و ناحیه قفسه سینه استخراج شود. در ادامه چند روش کاشت مو را به شرح خواهیم کرد و جدیدترین روش کاشت مو یا ابرو در آن ها را نیز معرفی خواهیم کرد.
روش کاشت FUT یکی از روش های رایج کاشت مو است که در این روش جهت استخراج فولیکول ها به صورت نواری از ناحیه بانک مو صورت می گیرد. از آنجایی که این روش با برش و بخیه های زیادی به همراه است دیگر چندان مورد توجه پزشکان قرار ندارد.
در روش کاشت FIT برداشت بانک مو به صورت تکی و جداگانه صورت می گیرد. به همین دلیل این روش نسبت به روش قبلی جدید تر بوده و با عوارض جانبی کمتری به همراه است. البته برخی از پزشکان به دلایل مختلفی ترجیح می دهند از روش سوپر ترکیبی که ترکیبی از دو روش نام برده است برای کاشت بهره ببرند. زیرا آنان معتقد هستند که روش سوپر ترکیبی با نتایج مثبت بیشتری به همراه است.
ناگفته نماند که در روش اف آی تی از ایمپلنتر های مینیاتوری جهت استخراج فولیکول مو استفاده برده میشود. این ابزار ها بسیار ظریف و دقیق هستند و زخم کمتری در ناحیه استخراج فولیکول ایجاد میکند. همچنین امکان آسیب دیدن فولیکول های استخراج شده در این روش نسبت به روش قبلی نیز بسیار کمتر است.
روش میکروگرافت جدیدترین روش کاشت مو به شمار می رود. در این روش معمولاً در بانک مو سوراخ های بسیار ریزی ایجاد شده و سپس فولیکول ها استخراج می شوند. متذکر شویم که در این روش پزشکان در کنار استفاده از دستگاه های پیشرفته از تکنیک های بسیار مدرن و به روزی نیز بهره میبرند. به همین دلیل فرایند استخراج فولیکول مو از بانک مو با کمترین عوارض و بهترین کیفیت صورت می گیرد.
با توجه به توضیحات ارائه شده می توان گفت روش کاشت میکروگرافت یکی از بهترین روش ها برای کاشت مو بوده و همچنین جدیدترین روش کاشت مو نیز به شمار می رود.
مزایا و معایب کاشت مو بدون جراحی: همانطور که میدانید، موهای سر یکی از عوامل مهم در زیبایی و جذابیت فرد هستند. در حال حاضر، روشهای مختلفی برای کاشت مو بدون نیاز به جراحی وجود دارد. این روشها شامل کاشت ... (ادامه)
کاشت ابرو مردانه چگونه انجام می شود: زن یا مرد یکی از معیارهای قضاوت در مورد جذابیت چهره افراد داشتن ابروهای زیبا و پرپشت است. ابروها علاوه بر اینکه جذابیت را برای چهره افراد به ارمغان می آورد، در سلامت چ... (ادامه)
کاشت مو یکی از بهترین راه ها برای درمان ریزش مو و طاسی است. کاشت مو ممکن است عوارض جانبی موقتی داشته باشد. برخی از عوارض مانند ترک خوردن سر پس از کاشت مو از عوارض نادر کاشت مو است. پس از کاشت مو، ترک ها... (ادامه)